Vereniging

IVM CORONA VERVALLEN ALLE LESSEN T/M 31 MAART 2020

Als gymnastiekvereniging Balkbrug zijn we lid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). N.a.v. de afkondiging van de landelijke maatregelen door premier Rutte hedenmiddag volgt de KNGU de adviezen van de NOC*NSF als overstijgend sportorgaan op. Ondanks dat we geen grote vereniging zijn willen we ons hier aan confirmeren om niet mee te werken in eventuele verspreiding van het virus. DIT HOUDT IN DAT ER T/M 31 MAART GEEN LESSEN GEGEVEN WORDEN. Berichtgeving over het wel/niet hervatten van de lessen zal tegen die tijd volgen.

Hieronder de tekst van de NOC*NSF terug te vinden op:
https://nocnsf.nl/…/nocstarnsf-adviseert-om-alle-sportbijee…

“NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.
Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.
Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Ook sociale contacten sterk verminderen:
Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten”.

Leave a Reply