Vereniging

Annulering viering 70 jarig bestaan/wedstrijd 21 september

Het spijt ons u als lid van onze vereniging mede te delen dat het bestuur heeft besloten om de viering van het 70 jarig bestaan met de wedstrijd van 21 september a.s. af te zeggen.
Reden hiervoor is dat we na het vertrek van 2 bestuursleden over zijn gebleven met een relatief “jong” bestuur en we onze aandacht nu eerst hard nodig hebben met het ons eigen maken van de inhoud en het organiseren van de lessen en de bestuurstaken. Dat is met een jong bestuur al pittig laat staan met de kleine formatie van 4 personen waaruit het bestuur nu bestaat.
We merken dat we hierdoor de viering niet de aandacht kunnen geven die het verdient.

We realiseren ons dat we vooral de jeugd die voor de zomer al zijn begonnen met trainen voor de wedstrijd teleurstellen maar we denken dat het ook wel prettig is om eerst aan een nieuwe juf te wennen en daarna het weer op te pakken waardoor ze daarna extra goed hun oefening kunnen laten zien. Wij gaan ervoor in ieder geval. We verschuiven de viering/wedstrijd naar volgend jaar. Zodra we meer zekerheid hebben omtrent de datum zullen we dit laten weten.

Mocht u vragen hebben dan kan u dat doen door de mail die u gehad heeft te beantwoorden of via het contactformulier op deze website.

Mocht u interesse hebben ons bestuur te komen versterken dan zouden we erg graag met u in contact komen. We willen alle leden en ouders uitnodigen hier over na te denken. Ook als u ons wilt ondersteunen in deeltaken, bijv. bij de wedstrijd, of organisatie koekactie dan horen we graag van u.

Leave a Reply