Vereniging

Play off 6e divisie 9 maart

9 maart was het weer zover, de eerste toestel westrijd van het seizoen. Alle meiden hadden hard getraind om alle lastige oefeningen goed te kunnen laten zien. Instapper Florien beet het spits af. Ze deed het super goed en behaalde zelfs een 3e plek op balk! Helaas net wat punten te kort voor een plekje in de finale. Pupil 1 meiden Heike en Rosemarie waren daarna aan de beurt. Ook deze meiden lieten mooie oefeningen zien! Heike wist een knappe 10e plek te behalen en mag direct door naar de finale. Rosemarie heeft een poosje terug haar pols gebroken en heeft hierdoor wat lessen gemist, maar dat was zeker niet te zien. Rosemarie liet strakke oefeningen zien, helaas ook net wat punten te kort voor een plekje in de finale.
De jeugd 1 meiden deden ook erg hun best. De lastige handstand en koprollen werden op de balk uitgevoerd. De meiden hadden hier hard voor getraind. Ook het ophurken op de brug werd netjes uitgevoerd. Helaas ook hier wat punten te kort voor een directe doorstroming.

Manouk deed dit seizoen voor het eerst mee in de categorie junioren. Veel tegenstanders. Manouk liet een mooie oefening zien op vloer en balk! Met een 7e plek totaal heeft ze het erg goed gedaan.

De senioren sloten de dag af. Deze keer deden er wat meer senioren mee dat vorig jaar. Een paar oud turnsters wouden het wel weer een keer proberen. Ze lieten zien dat ze er zeker nog bij horen en alles netjes kunnen uitvoeren. Ellen mocht de bronzen medaille ophalen en clubgenootje Amber mocht naast haar gaan staan op de 2e plek! Knap gedaan dames. Alle senior dames zijn rechtstreeks door naar de finale.

Florien, Rosemarie, Lisette, Lianne, Sterre en Manouk komen tijdens de play off wedstrijden weer in actie!

Leave a Reply